Noutati


 

Numarul  de angajați ai Liceului Tehnologic Regele Mihai I vaccinati cu cel putin o doză este de 24 persoane. Rata generală de vaccinare a angajatilor Liceului Tehnologic Regele Mihai I este de 72% din totalul celor 33 angajați.

 

 Ordin comun Ministerul Educației (5.338/01.10.2021) și Ministerul Sănătății (1.082/01.10.2021) – pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică

 

STRUCTURA ANULUI ȘCOLAR 2021 – 2022

 

ORDINUL  nr. 3.300 din 19 februarie 2021 privind aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Programului național pilot de tip „Școala după școală”, pentru elevii până la clasa a VIII-a inclusiv poate  fi  consultat  ==AICI==

 

 

 

 

 

 

 

 

Liceul Tehnologic Regele Mihai I Savarsin demareaza procedura de selectie a benefeciarilor national „Scoala de acasa”.  Detalii gasiti  – aici  – View Fullscreen

 

REZULTATE PROGRAM NATIONAL BANI DE LICEU 2020-2021 – descarca de aici –

ANUNȚ PRIVIND PROGRAMUL BANI DE LICEU 2020-2021 – descarca de aici –

REZULTATELE DE LA EVALUAREA NATIONALA 2020 POT FI DESCARCATE DE AICI

BACALAUREAT 2020

ANUNT PRIVIND DEPUNEREA CONTESTATIILOR (CLICK PENTRU DESCARCARE)

CEREREA PENTRU COSTESTAȚII POATE FI DESCARCATA DE AICI

În zilele de examen accesul candatilor in salile de examen este permis pe baza cartii de identitate intre orele 7:30 si 8:30.

Atentie! (Dați click pe imagine pentru marire!)

 

 

 

 

 

Alte informatii legate de examanul natinal de bacalaureat 2020 gasiti aici: https://liceulsavarsin.ro/bac/

 

CONTESTATII EVALUARE NATIONALA

CONTESTATIILE LA EVALUAREA NATIONALA SE POT  DEPUNE LA SEDIUL SCOLII PRIMARE SAVARSIN DIN. LOC. SAVARSIN, NR. 396 SAU ONLINE, LA ADRESA DE MAIL ltrmonline@yahoo.com.

Contestațiile se depun luni, 22.06.2020 între orele 14,00-19,00 și marți între orele 8,00 și 11,55!

Atenție: nota obținută la contestație va rămâne definitivă. Ea poate să fie mai mică sau mai mare decât nota inițială!

Cererea de contestație poate fi descarcata de aici: =aici=

 

NOU

Conform Ordinului  comun al Ministerului Sănătății, Ministerului Educației și Cercetării, Ministerului Muncii și Protecției Sociale, nr. 1.076/4.518/3.936/2020,  publicat în MONITORUL OFICIAL nr. 510 din 15 iunie 2020 și a  Notei MEC nr.2432/DGIP/16.06.2020 privind redeschiderea creşelor, grădiniţelor, afterschool-urilor, cererile se depun pe adresa de mail liceultehnologicsavarsin@yahoo.com sau la secretariatul liceului in zilele de 17 – 19 iunie, intre orele 08:00 – 14:00.

 

 

Elevii noștri!

MULTILATERAL.SITE – UN  SITE EDUCAȚIONAL GRATUIT, DESTINAT ELEVILOR

http://multilateral.site/

Scopul educației ar trebui să fie pregatirea unor oameni care să acționeze și să gândească independent și care, în același timp, să vadă în slujirea comunității realizarea supremă a vieții lor.”(Albert Einstein)

De nenumărate ori am avut prilejul să ne bucurăm de realizările și performanțele elevilor din școala noastră. Așa este și în cazul de față, elevul Micloș Eduard, din clasa a XII-a A este unul din tinerii valoroși pe care școala îi are. Are aptitudini și competențe recunoscute, a obținut premii la olimpiadele școlare, se implică în activitățile extrașcolare, fiind pasionat de literatură și filosofie.  Elev silitor, serios și responsabil reușește să-și adune forțele pe un făgaș propriu, cu rost creator, adevărata lui personalitate fiind oglindită în poeziile și în romanul său, ”Micul Paris”.

Pe lângă preocuparea de pregătire pentru Examenul de Bacalaureat, și-a făcut timp, în această perioadă, să realizeze un site educațional, adresat colegilor săi, care să-i ajute să-și îmbogățească cunoștințele prin materiale structurate pe mai multe discipline, despre care Micloș Eduard spune că: Multilateral.site se adresează elevilor, studenților sau, pur și simplu, celor care nădăjduiesc să își lărgească orizonturile culturale, menită să strângă laolaltă materiale didactice, educative pe care să le pună la dispoziția acestora. Este de la sine înțeles că Internetul, folosit cu bună știință, poate reprezenta un avantaj: videoclipuri, articole, imagini, jocuri interactive etc. Cu toate acestea, majoritatea sunt disparate, între ele neexistând o conexiune în prealabil. Era nevoie de ceva care să le strângă laolaltă. Aici intervine Multilateral.

Puteți accesa o varietate de materiale care să vă ajute în parcursul școlar sau profesional. Multilateral promovează și asigură redirecționarea utilizatorului către un content de calitate. În această perioadă, mai ales, cred că poate reprezenta un sprijin, în plus, pentru elevi.

Site-ul se află într-o continuă dezvoltare, de aceea aștept propunerile voastre pe adresa de email: multilateralsite@yahoo.com.

Ne bucurăm că Liceul Tehnologic Regele Mihai I din Săvârșin nu duce lipsă de astfel de elevi talentați, așteptăm cu nerăbdare performanțe noi.  Orice efort spre atingerea unui scop va fi răsplătit la un moment dat așa cum orice obstacol are în el bucuria omului de a-l depăși.

La final, dorim să ne adresăm elevilor noștri:

Nu te descuraja!

Ai reușit,continuă!

Nu ai reușit, continuă!

Avem credința că ceva se va schimba într-o zi.

 

MULȚUMIM, MICLOȘ EDUARD!

 

 

PROGRAMUL EURO 200 – 2020

Hotărârea nr. 225/2020 privind modificarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii nr. 269/2004 privind acordarea unui ajutor financiar în vederea stimulării achiziţionării de calculatoare, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr.1.294/2004 aici

HOTĂRÂRE nr. 297 din 3 mai 2018  aici

Programul „Euro 200” pentru acordarea unui ajutor financiar elevilor şi studenţilor în vederea achiziţionării de calculatoare se desfășoară şi în anul în curs. Termenul-limită pentru depunerea cererilor este 17 aprilie 2020, inclusiv.

Beneficiarii acestui program sunt elevii/studenţii din învăţământul de stat sau particular acreditatîn vârstă de până la 26 de ani, care provin din familii cu un venit brut lunar de maximum 250 lei/membru de familie.

Ajutorul financiar reprezintă echivalentul în lei a 200 de euro pentru un computer, calculat la cursul de schimb valutar comunicat de Banca Naţională a României pentru ultima zi a lunii precedente, fără a depăşi valoarea computerului achiziţionat. Ajutorul se acordă o singură dată în cadrul unei familii.

Configuraţia minimă recomandată a calculatoarelor pentru achiziţionarea cărora se acordă sprijinul financiar este următoarea:

  1. pentru desktop – procesor Dual Core sau echivalent; FSB minimum 800 MHz; frecvenţă procesor minimum 2.300 MHz; HDD minimum 250 GB; RAM tip DDR3 minimum 4 GB; unitate DVD; monitor LCD minimum 17″; tastatură, mouse optic;

      2.  pentru laptop – procesor minimum Dual Core sau echivalent; frecvenţă procesor minimum 2.000 MHz; RAM tip DDR3 minimum 4 GB; HDD minimum 250 GB; diagonală minimum 15″; rezoluţie minimum 1.366 x 768; DVD;

3. pentru netbook sau echivalent – procesor Intel Atom sau echivalent; tip procesor minimum N450 sau echivalent; HDD SATA minimum 250 GB; RAM DDR3 minimum 1 GB; diagonală minimum 10″.

4. Calculatoarele vor cuprinde, în mod obligatoriu, și software de bază licențiat, incluzând un sistem de operare și un program antivirus

Stabilirea numărului de beneficiari se realizează în ordinea crescătoare a venitului brut lunar pe membru de familie, în raport cu bugetul alocat de Ministerul Educaţiei Naționale pentru derularea „Euro 200” în anul 2020.

Eliberarea bonurilor valorice către beneficiari se face în perioada 27 iulie – 14 august, la nivelul unităților de învățământ/universităților, iar utilizarea acestor bonuri, la orice furnizor de profil, în intervalul 27 iulie – 12 octombrie 2020.

 

Conținutul dosarului este descris aici.

Cererea poate fi descarcata de aici!

Calendarul programului EURO 200 pentru anul 2020 poate fi consultat aici

 

 

Semestrul II din anul școlar 2019-2020 va incepe luni, 13.01.2020!

6 ianuarie 2020. Structura anului școlar 2020-2021 a fost lansata in dezbatere publica. Aceasta poate fi consultata aici.

Contact